StarBT.ro

StarBT.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

Programul STAR iti aduce multe beneficii daca ai cardul de credit STAR de la Banca Transilvania.

Folosind cardul de cumparaturi STAR, cumparati in rate fara dobanda de la magazine partenere programului. Si nu sunt putine. Vorbim de un numar de peste 9000 de magazine din toate domeniile. Cu siguranta vei gasi si ceea ce cauti tu.
In plus, pentru toate cumparaturile primesti puncte STAR cadou. 1 punct = 1 leu.
Punctele STAR sunt de fapt bani. Primesti puncte STAR pentru toate cumparaturile pe care le faci cu cardul STAR, la orice comerciant din Romania sau din strainatate , online sau in magazine, cu exceptia cumparaturilor in rate.
Pentru cumparaturile pe care le faci in magazinele care nu sunt in programul STAR primesti:

* 0,3% din valoarea cumparaturilor din Romania

* 0,1% din valoarea cumparaturilor din strainatate

In magazinele partenere STAR, peste 9000 de magazine din toate domeniile, primesti si mai multe puncte, pana la 15% din valoarea cumparaturii.
In sectiunea Magazine STAR poti afla cate puncte primesti pentru fiecare cumparatura pe care o faci. Prin programul STAR cumparaturile devin castigatoare.

  • Nicio categorie

Nu expira

Acum poti face cumparaturi mai simplu si mai rapid, deoarece beneficiezi de aplicare online, emitere gratuita si plata in rate fara dobanda la cardul StarCard.

Aplica pentru StarCard de la Banca Transilvania si bucura-te de avantajul platii in rate pentru cumparaturile tale in toata reteaua magazinelor partenere StarCard, peste 9.000 de magazine. Poti efectua atat plati in magazine, cat si online, in tara si in strainatate si primesti garantat bonus puncte Star la orice tranzactie efectuata, pe care le poti folosi ulterior pentru cumparaturi.

Profita de avantajele pe care ti le ofera detinerea si utilizarea acestui card de credit pentru cumparaturi, cu ajutorul caruia ai optiunea de a plati cumparaturile tale in rate cu 0% dobanda in reteaua magazinelor partenere.
Cardul de credit STAR de la Banca Transilvania permite cumparaturile in rate pentru o foarte larga varietate de produse: electronice, electrocasnice, haine, pantofi, articole pentru timpul liber – toate pot fi cumparate in rate fara dobanda de la peste 9.000 de magazine inscrise in programul STAR. In plus, pentru toate cumparaturile se primesc puncte STAR cadou (intre 0,3% si 15% din valoarea cumparaturilor). 1 punct = 1 leu

Fiind un card de credit, cu STAR se poate obtine un imprumut de pana la de 5 ori venitul lunar, pe o perioada de 5 ani. In fiecare luna, intre zilele de 1 si 25 ale lunii se va rambursa cel putin 10% din valoarea imprumutului.

Este simplu sa faci mai multe cumparaturi deoarece acum le poti achita in rate, fara dobanda! Aplica online pe StarBT.ro pentru cardul tau de credit si te bucuri de emiterea acestuia fara costuri suplimentare si rate cu dobanda 0% pentru cumparaturi.

Add Favorites