PitiClic.ro

PitiClic.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

PitiClic va ofera o larga categorie de aplicatii si jocuri educationale pentru copii.

Din gama de produse software pot fi mentionate urmatoarele CD-uri :

- produse de tip "Fa cu manuta ta" in tandem cu software EDU dedicat

- produse de tip "joc de masa" in tandem cu sofware dedicat

- seria "PitiClic ACTIV": Covorasul PitiClic - un dispozitiv care se conecteaza pe USB la calculator si inlocuieste (pentru comenzile de intrare) tastatura si mouse-ul. Vine in pachet cu software EDU dedicat. Alte noi programe (jocuri, lectii) pentru "covoras" se gasesc pe CD-urile PitiClic.

Produsele "PitiClic" reprezinta o referinta in peisajul educational romanesc, fiind de peste 10 ani numarul 1 pe piata de software educational dedicat copiilor de gradinita.

O alta linie de produse atractive, este reprezentata de gama PitiClic SENIOR, dedicata copiilor din ciclul primar (de la clasa pregatitoare, pana la clasa a 4-a).

Toate programele pentru copii sunt sub forma de joc. Cei mici, dupa o jumatate de ora de lucru, daca vor fi intrebati ce au facut, vor raspunde "M-am jucat!". Este exact ceea ce ne dorim pentru educatia copiilor nostri: ei sa perceapa totul ca pe o joaca. Dar in spatele acestei aparente de joc, exista ample scenarii educationale si un bogat continut didactic, in conformitate cu programa scolara. Toate CD-urile PitiClic sunt avizate de Ministerul Educatiei.

Avantaje oferite clientilor PitiClic:
- Permanent sunt lansate mai multe titluri si dorim sa acoperim toate domeniile educatiei, inclusiv domenii mai putin abordate, cum ar fi EDUCATIA FINANCIARA A COPIILOR sau INTELIGENTA EMOTIONALA.
- Constant sunt active oferte speciale sau produse noi inedite, la preturi speciale.
- o multitudine de CD-uri EDU, pe diferite teme, din diverse domenii de studiu, disponibile in stoc propriu
- Preturi competitive
- Livrare prompta prin curier rapid oriunde in tara
- Disponibilitate de plata cu cardul, ramburs sau prin Paypal.
- Este asigurata asistenta tehnica pentru clienti prin personal dedicat.

  • Nicio categorie

Nu expira

Descopera gama larga de jocuri PitiClic la preturi incepand de la 11 lei in magazinul Piticlic.ro.

Colectia de jocuri PitiClic reprezinta un mod atractiv de invatare pentru cei mici. Alaturi de simpaticul personaj PitiClic, copii descopera o multime de informatii utile din domenii variate, precum limba romana, matematica, educatie plastica, educatie muzicala, logica si perspicacitate, povesti si divertisment pentru copii. Toate aceste informatii sunt disponibile atat prin jocuri didactice, cat si prin sectiuni de tipul “stiati ca”, integrame, materiale in format multimedia.
Poti alege dintre PitiClic la Marea Neagra, Alfabetul prin integrame cu desene, Circulatie rutiera pentru cei mici, Cele sapte medalii ale succesului, PitiClic descopera Pamantul, PitiClic in Delta Dunarii, PitiClic si cele 7 minuni ale lumii, PitiClic ne invata cum sa ne purtam in viata si multe altele, in functie de pasiunile si domeniile de interes ale celui mic.

Colectiile PitiClic sunt recomandate pentru mai multe categorii de varsta (anteprescolar, gradinita, clasa pregatitoare, scoala) si sunt disponibile atat in limba romana, cat si in engleza, franceza, spaniola, germana, rusa.

Comanda acum din magazinul online Piticlic.ro jocul preferat de copilul tau si bucura-te de preturi speciale incepand de la 11 lei.

Add Favorites