Pentru-Pat.ro

Pentru-Pat.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

Pentru-pat.ro va ofera o gama variata de modele, punandu-va la dispozitie lenjerii de pat calitative, speciale si potrivite pentru dumneavoastra la cele mai mici preturi.
Diversitatea produselor din oferta magazinului, imbunatatirea serviciilor oferite, cat si adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania reprezinta o prioritate pentru specialistii magazinului. Dormitorul dumneavoasta va deveni un loc special, plin de caldura, prin alegerea oricarui model de lenjerie de pat prezentat pe site-ul Pentru-Pat.ro .
In cazul in care doriti sa oferiti un cadou, toate produsele comercializate au un ambalaj deosebit (cutie speciala din carton si punga cadou) fiind perfecte pentru a fi daruite.
Site-ul va ofera permanent reduceri de pret, avand dedicata o categorie pentru reduceri si oferte de pret

  • Nicio categorie

Nu expira

Seturile de pat din material micropercal au preturi mai mici, cu reducere pana la 25%, in magazinul online Pentru-Pat.ro. Descopera colectia de lenjerii si accesorii de pat importate de la Royal Textile, un distribuitor de renume in categoria textilelor si alege modele potrivite pentru dormitor!

Textilele de cea mai buna calitate transforma dormitorul intr-un spatiu primitor si calduros si garanteaza, totodata, un somn linistit si odihnitor. Pentru a te asigura ca alegi cea mai buna lenjerie pentru dormitor, fii atent la calitatea tesaturilor folosite pentru realizarea acesteia. Seturile de micropercal, de exemplu, precum cele din acesta ofera, fac parte din categoria lenjeriilor de lux si sunt apreciate pentru calitatea superioara a materialului.
Datorita tesaturii dese, dar usoare, lenjeria din micropercal este moale, confortabila si permite circulatia aerului, lasand pielea sa respire si mentinand o stare de confort pe parcursul intregii nopti.
Opteaza pentru lenjerii de calitate, precum cele din micropercal, recomandate pentru nivelul de confort si rezistenta in timp. Ai peste 160 de seturi de pat cu designuri atragatoare din care poti alege modelul care se potriveste stilului de amenajare al dormitorului. Profita de oferta Pentru-Pat.ro si beneficiaza de preturile mici, incepand de la 90 de lei, pentru a transforma odihna de zi cu zi intr-un adevarat rasfat!

Nota: Reducerile promotionale promovate in acest articol sunt valabile la data publicarii articolului si nu au termen de valabilitate mentionat de comerciant.

Add Favorites