Oaierless.ro

Oaierless.ro

Sunt disponibile 2 oferte.

Echipa Oaierless are experienta in telecom si wireless de peste 11 ani. Au in portofoliu proiecte mari si foarte mari, dar si solutii pentru a consilia si ajuta micile companii sau chiar oameni care si-au dorit sa aiba acces la tehnologii performante sau care nu se descurcau in configurari de retele wireless.

Pentru tot ce are la baza tehnologia de acces WiFi gasiti o bogata oferta de echipamente si accesorii la preturi bune: AP-uri, routere, sisteme smart home, dar si gadgeturi si alte device-uri care la un moment dat va vor face trebuinta.

Echipa de suport este la dispozitia dvs. cu sfaturi, idei, dar si cu o gama completa de servicii in domeniul wireless. Aveti nevoie acasa, la birou sau in afacere de tehnologie wireless bine pusa la punct? Apeleaza la specialistii Oaierless si impreuna cu oaia din sigla veti primi nu doar o buna oferta, ci si o integrare full a ideilor intr-un sistem wireless nemaivazut.

Serviciile oferite de oaierless, prin Net Shape, se refera la:

Proiectare wifi
Instalare wifi
Inchiriere wifi pentru evenimente

Si nu uitati ca aveti tot timpul oferte speciale cu reduceri de pret la multe produse din categoriile magazinului.

  • Nicio categorie

Nu expira

Oaierless.ro ofera cele mai avantajoase solutii pentru extinderea retelei si imbunatatirea conexiunii la internet. Profita de oferta si comanda online WiFi extendere Powerline la preturi cu 23% discount!
Pentru a scapa de problemele pe care le presupune conexiunea slaba la internet in propria locuinta, datorate de armaturile din pereti sau de prea multe ziduri pana la cele mai indepartate locuri din casa poti folosi dispozitivele WiFi extendere. Acestea au rolul de a imbunatati conexiunea si semnalul astfel incat sa poti folosi mai multe dispozitive simultan de la laptopuri si PC-uri, pana la telefoane mobile, televizoare inteligente sau chiar camere de supraveghere cu o viteza mare de conectare si rulare pentru utilizare pe suprafete mai largi in interiorul sau exteriorul locuintei sau casei.
In aceasta oferta, gasesti la costuri reduse, in functie de preferinte, pentru Adaptor Powerline Extender Wi-Fi cu dimensiuni mici care se integreaza usor in orice tip de priza, Kit 3 Adaptoare Powerline cu 2 porturi LAN si priza incorporata cu designul Plug and Play si mod de economisire a energie sau WiFi extendere Powerline ideale pentru pentru streaming-ul HD sau 3D si jocurile online.
Pentru o utilizare cat mai simpla, cele mai multe modele folosesc cablurile electrice deja existente si sunt prevazute cu functii speciale pentru o instalare facila. Alege modelul WiFi extendere Powerline TP-Link care se potriveste cel mai bine nevoilor tale de conexiune la internet si beneficiezi de 23% reducere de pret!

Add Favorites

Nu expira

Gaseste routerul potrivit pentru reteaua de internet pe Oaierless.ro! Ai o gama variata de modele de routere wireless ieftine la preturi cu pana la 30% discount.
Pentru a alege un router bun, fiabil si rezistent, este important sa tii cont de mai multe caracteristici, precum gradul de siguranta sau de stabilitate oferit si eficienta in functionare. Gaseste in aceasta oferta modele de router wireless TP-Link, Ubiquiti, Linksys care ofera maximum de fiabilitate si acoperire a semnalului wireless, in conditii sporite de securitate. Fiecare model, fie ca alegi un router wireless multifunctional – router SOHO (Small Office/ Home Office) sau alte doua moduri: bridge sau router sau router wireless dual, are design minimalist, atractiv, astfel incat sa se potriveasca in orice spatiu al locuintei sau biroului.
Pentru o utilizare cat mai facila, aparatele sunt foarte usor de instalat si de configurat de pe orice computer.
Prinde oferta Oaierless.ro si comanda cel mai potrivit model de router wireless pentru reteaua ta astfel incat sa beneficiezi de stabilitate, rapiditate, dar si de un plus de securitate a retelei! Ai la dispozitie online routere wireless ieftine la pret cu 30% reducere si transport gratuit la modelele Router wireless TP-Link Archer C7, Router wireless Ubiquiti AirRouter HP, Router Wireless Linksys Router N600.

Add Favorites