InspectorAuto.ro

InspectorAuto.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

InspectorAuto te ajuta sa cumperi o masina second hand in siguranta.
Specialistii din cadrul echipei au misiunea de ati furniza cat mai multe informatii despre istoricul si starea autovehiculelor, ajutand astfel oamenii sa ia cea mai buna decizie atunci cand cumpara o masina.
Specialistii vor face o verificare a istoricului masinii dupa VIN sau seria de sasiu si astfel poti afla informatii detaliate despre incidentele anterioare ale autovehiculului atat din Romania cat si din Europa sau poti afla istoricul de kilometri sau istoricul detaliat al reviziilor.

Totodata, pentru a fi 100% sigur ca masina pe care o cumperi are atat istoricul ok cat si o stare tehnica corespunzatoare, clientii au la dispozitie serviciul Inspector pe Teren.

Serviciul Inspector pe Teren a fost lansat pentru a veni in completarea verificarilor online. Daca prin verificarea online afli informatii despre istoricul masinii, inspectorul pe teren te insoteste la vizionarea masinii si face o verificare completa la fata locului pentru ca tu sa fii sigur ca faci cea mai buna alegere.

  • Nicio categorie

Nu expira

Acum ai pret special pe Inspectorauto.ro la verificarea istoricului masinilor second hand aflate la vanzare. Afla tot ce trebuie sa stii despre masina pe care vrei sa o cumperi si descopera daca esti pe punctul de a plati un pret corect pentru aceasta.
Daca vrei sa cumperi o masina, dar nu ai incredere ca vanzatorul iti da toate detaliile despre aceasta, poti apela la verificarea istoricului auto dupa seria de sasiu. Aceasta este o modalitate sigura de a scapa de probleme dupa ce devii proprietarul unei masini rulate, deoarece primesti instant raportul complet de analiza care poate cuprinde: istoricul reviziilor, informatii despre daune.
Informatiile ascunse cel mai frecvent de vanzatorii de masini sunt numarul de kilometri si avarierile. Insa, fara a cere parerea unui specialist te poti intalni si cu alte situatii mai grave, precum cumparare unei masini care a fost furata sau cumpararea unei masini care are incidente majore.
Scapa de problemele pe care ti le poate aduce cumpararea unei masini second hand despre al carei istoric nu detii toate informatiile. Apeleaza la Inspectorauto.ro si poti afla la pret promotional tot ceea ce te intereseaza, de la numarul real de kilometri si pana la respectarea termenului de realizare a reviziilor sau reparatiile la care a fost supus autoturismul!

Add Favorites