Dol.ro

Dol.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

Magazinul Diverta Online DOL.RO va ofera peste 50.000 de produse care pot acoperi printre cele mai exigente gusturi ale pasionatilor de carti, jucarii, papetarie, gadget, articole Fan Movies, etc.

dol.ro – Diverta Online - se adreseaza intregii familii cu cele mai variate produse – carti, jucarii, gadget-uri, colectii scolare, colectii adolescenti, agende, calendare, instrumente de scris de lux, etc

Fii sigur ca vei gasi prin cu cele mai atractive campanii si promotii, special create pentru fiecare categorie din dol.ro:
Copii & Jucarii
IT & Mobile
Pentru acasa
Carti, Muzica & Filme
Pentru Birou
Calatorii & Vacante
Fashion
Casa, Decoratiuni si Gradina
Articole Sportive
Alimentare, Bauturi, Produse Naturiste
Cadouri

Permanent veti gasi oferte speciale, promotii si reduceri de pret la sute de produse.

  • Nicio categorie

Nu expira

Descopera preturile cu reducere ale acestei saptamani pentru jocuri de societate si carti pentru adolescenti in libraria Diverta, pe Dol.ro!
Pentru timpul liber al intregii familii, opteaza pentru cele mai atractive jocuri de societate si cele mai interesante lecturi! Colonistii din Catan, de exemplu, este un joc foarte popular care va distra intreaga familie, fiind iubit atat de copii, cat si de parinti. Poti incerca mai intai jocul de baza Catan si, apoi, seriile Colonistii din Catan – Orase si cavaleri, Colonistii din Catan – Negustori si barbari disponibile in promotie.
Pentru momentele de relaxare ale adolescentilor, orienteaza-te catre seria de carti emblematice pentru aceasta varsta, precum De veghe in lanul de secara, un roman de top al secolului trecut, in care se vorbeste despre lumea adultilor care poate distruge inocenta tinerilor si care a castigat in scurt timp aprecierea publicului. Poti gasi si romane actuale, foarte iubite pentru stilul lor amuzant de prezentare, precum Jurnalul unui Pusti sau Insemnarile unei Pustoaice, fiecare dintre ele cu aventuri pline de umor despre perioada adolescentei baietilor si, respectiv, fetelor.
Prinde cele mai bune oferte din aceasta saptamana in libraria online Diverta si comanda jocuri de societate, carti de literatura pentru adolescenti si adulti la cele mai avantajoase preturi!

Add Favorites