Auto-hak.ro

Auto-hak.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

Auto-Hak.ro va pune la dispozitie un segment aparte de accesorii auto, de foarte buna calitate.
Principalele categorii de produse comercializate pe site-ul Auto-Hak.ro sunt: Carligele de remorcare, Scuturile metalice si Suport auto pentru biciclete.
Clientii pot alege dintr-o gama variata pentru aceasta nisa de produse, in special pentru categoria Carligelor de remorcare, ba chiar putem spune ca este cel mai complet site din Romania pentru aceasta nisa.
Produsele sunt omologate RAR si EU, se monteaza pe masina fara a efectua modificari si nu afecteaza garantia autoturismelor. Fiecare pagina de produs contine informatii complete: instructiuni de montare in format PDF, material video, asistenta online cat si telefonica. Termenul de retur este de 14 zile , livrarea se face in 24-48 ore prin Fancourier, iar plata se poate face ramburs sau prin OP.

  • Nicio categorie

Nu expira

Intra pe Auto-hak.ro si alege scut auto metalic pentru motor si cutia de viteze a masinii tale la preturi de la numai 125 de lei. Selecteaza modelul autoturismului pentru a vizualiza produsele cu preturi speciale!

Din aceasta oferta fac parte scuturi auto potrivite pentru o gama larga de modele marca Alfa Romeo, Audi, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Mazda, Nissan, Seat, Skoda si multe altele. Scuturile auto metalice sunt confectionate din tabla de otel vopsita in camp electrostatic si sunt livrate impreuna cu toate accesoriile de prindere. Ele ofera o rezistenta mai mare la impactul cu eventuale obiecte aflate pe carosabil si minimizeaza riscul aparitiei defectiunilor cauzate de praful si noroiul care pot intra in zona motorului.
Alege scutul auto potrivit in functie de modelul masinii tale. Indiferent de optiune, beneficiezi produse compatibile tipul de motorizare al masinii tale, foarte usor de montat acasa sau la service si garantie timp de 18 luni.

Prinde oferta Auto-hak.ro si ofera protectie suplimentara motorului si cutiei de viteze a masinii achizitionand un scut de motor metalic cu preturi de la 125 lei si livrare rapida, in maximum 24 de ore.

Add Favorites