Nu expira

Teamdeals.ro iti ofera cele mai convenabile preturi – cu pana la 95% reducere – pentru cursurile de limba engleza.

Invata limba engleza pentru afaceri simplu si rapid!
Absolvirea unui curs de limba engleza cu recunoastere internationala este un atu pentru CV-ul tau, pentru a obtine un nou loc de munca mai bun sau pentru a lucra in strainatate.
Din aceasta oferta fac parte cursuri online de limba engleza la Institutul Cambridge pentru General English, pentru pregatirea examenului TOEFL iBT, pentru Professional English – Business, cu ajutorul carora poti invata engleza pentru afaceri mai repede decat crezi.

Un certificat de engleza cu recunoastere internationala este important pentru un CV valoros. Urmeaza cu incredere aceste cursuri recomandate persoanelor cu nivel intermediar la limba engleza, care isi doresc sa adauge o diploma valoroasa CV-ului, studiind online, in functie de ritmul propriu de invatare. Toate cursurile din oferta cu preturi reduse sunt interactive, practice si orientate catre elevi si au ca obiectiv insusirea unui numar mare de cunostinte de vocabular si gramatica intr-un timp cat mai scurt!

Profita de promotia Teamdeals.ro si urmeaza cursuri Cambridge de limba engleza pentru afaceri, online, la preturi cu pana la 95% reducere.

Add Favorites
Comentarii