Nu expira

Acum poti fi in forma fizica maxima!
TRX are pret redus pe SportAddict.ro si livrare in 24 de ore la tine acasa!
Recapata-ti silueta la care visezi, prin cel mai eficient program de antrenament -TRX. Din aceasta oferta fac parte kituri TRX de la Dayu Fitness, FitLife, Kettler, Schidkrot Fitness, care te ajuta sa antrenezi toti muschii corpului printr-o gama larga de exercitii fitness.

Fie ca doresti sa adopti un program de exercitii de viteza sau vrei sa te mentii in forma maxima, TRX este o modalitate excelenta de a face sport. Marele avantaj este ca poti antrena intregul corp printr-un sistem usor de utilizat si instalat, considerat o solutie eficienta si inovatoare atat pentru dezvoltarea mobilitatii, cat si pentru atingerea obiectivelor de training. Descopera Extensor tip TRX Military, Extensor tip TRX RIP, Extensor tip TRX P3 Pro, Fitlife, cu manere din cauciuc, Extensor tip TRX rorzi, Negru KETTLER, Extensor tip TRX, Slingtrainer, Schildkrot Fitness Germany, 180 cm Schildkrot Fitness la preturi accesibile.

Profita de oferta SportAddict.ro – TRX cu pret redus si livrare rapida – si comanda la preturi de la numai 199 de lei extensoare care te ajuta sa fii in forma si sa imbunatatesti calitatea antrenamentelor tale.

Add Favorites
Comentarii