Nu expira

Cele mai noi smartphone-uri produse de Google sunt disponibile cu precomanda pe quickmobile.ro.

Daca vrei sa iti achizitionezi un model nou de telefon, profita de aceasta oferta! Google Pixel si Google Pixel XL sunt cele mai asteptate telefoane ale momentului, datorita dotarilor hardware forte bune care promit o experienta de utilizare exceptionala.
Ambele variante – Google Pixel si Google Pixel XL – impresioneaza printr-un design elegant datorita carcasei de aluminiu care acopera partea din spate si sunt disponibile in doua versiuni de culoare – negru si argintiu.
Telefoanele au cel mai nou sistem de operare Android si specificatii de top, astfel incat sunt recomandate chiar si pentru cei mai pretentiosi utilizatori in materie de smartphone-uri. Fie ca vrei sa rulezi cele mai recente aplicatii si jocuri , fie ca ti-ai propus sa testezi noul senzor foto, Google Pixel si Google Pixel XL te impresioneaza datorita ecranelor generoase care ofera claritate si rezistenta cu protectie Gorilla Glass 4 si a celui mai puternic si mai performant chipset de pe piata: Snapdragon 821.

Rezerva-ti cele mai noi gadgeturi din categoria telefonelor! Pe quickmobile.ro, gasesti modelele de telefoane Google Pixel cu diagonala de 5 inch si capacitate de 32 GB, disponibile la precomanda cu garantie inclusa 2 ani.

Add Favorites
Comentarii