Nu expira

Pe Libris.ro, poti rezerva cartea „Eu sunt femeie” de Maria Cristiana Tudose cu autograful autoarei cadou si livrare gratuita la tine acasa!

Bucura-te de cele mai placute momente de lectura oferite de primul volum al autoarei Maria Cristiana Tudose. Stabilita in Italia, Maria Cristiana Tudose s-a facut remarcata prin intremediul articolelor sale publicate pe blog in care povesteste cu pasiune despre viata, despre speranta, despre iubirea virtuala care se transforma, uneori, in dragoste. Volumul „Eu sunt femeie” prezinta etapele din viata unei femei care se indragosteste si incearca, prin dragoste, sa se regaseasca pe sine.
Comanda acum pe Libris.ro acest volum, asteptat cu nerabdare de publicul feminin care apreciaza povestile sincere ale autoarei despre iubire si feminitate si primesti bonus autograful scriitoarei Maria Cristiana Tudose pe semn de carte. Oferta este valabila in limita stocului disponibil!

Maria Cristiana Tudose este o scriitoare de origine romana, stabilita in Italia, care si-a folosit pasiunea pentru scris pentru a transforma experientele sale de viata in lecturi apreciate de catre sute de mii de femei.

Add Favorites
Comentarii