Nu expira

Libris.ro te asteapta cu o gama variata de carti pentru copii, cu reduceri de pana la 50%. Bucura-te impreuna cu cei mici de povestile copilariei, pe care le gasesti acum la preturi de la 2 lei (Scufita Rosie- Fratii Grimm).
Din aceasta oferta fac parte categorii diverse de materiale educationale pentru cei mici, de la carti cu povestiri si povesti, enciclopedii, carti din categoria joc si pana la ghidurile practice pentru diverite varste sau cartile de colorat. Ai peste 2.000 de titluri cu preturi foarte mici, sub 10 lei, din care poti alege cartile preferate, in functie de preferintele celui mic. Edituri precum Litera, Rao, Girasol, Corint, Armis, Grupul Editorial Art fac parte din promotie cu titluri foarte cunoscute: Aladin si lampa fermecata, Alba ca zapada, Ali Baba si cei 40 de hoti, Amintiri din copilarie, Cei trei purcelusi.

E usor si ieftin sa ii introduci pe cei mici in lumea personajelor de poveste! Comanda cele mai frumoase carti pentru copii, acum cu preturi reduse de pana la 50%. Libris.ro te asteapta cu oferte de refuzat atat pentru literatura universala pentru copii, cat si pentru literatura romana, plus transport gratuit la orice comanda, oriunde in tara.

Add Favorites
Comentarii