Descopera codul
4nsbr

Nu expira

In magazinul online Lentiamo.ro, beneficiezi de cupon 10% discount pentru prima comanda la accesorii si lentile de contact. Poti alege dintr-o selectie larga de lentile de contact si lentile colorate cu reduceri speciale de pret.

Fie ca vrei sa inlocuiesti ochelarii, fie ca ai nevoie de accesorii care sa iti schimbe lookul, poti folosi lentile de contact. In acesta oferta, gasesti modele variate de lentile de contact – de la lentile de contact pentru utilizare zilnica si pana la lentile cu perioada extinsa de purtare. In plus, ai la dispozitie diferite tipuri de lentile create pentru persoanele cu afectiuni oftalmologice, dar si pentru cele care fac sport, lentile colorate sau lentile de contact pentru ocazii speciale, de exemplu pentru Halloween.
Descopera mii de lentile de contact ieftine atat cu dioptrii, cat si fara dioptrii pentru un look aparte si posibilitatea de a beneficia de o schema de bonus plus cadouri de fidelitate.

Fii in trend cu noile modele de lentile la oferta! Ai cupon 10% inca de la prima comanda online si, in plus, gasesti produse variate precum lentile de contact, solutii si accesorii de calitate exceptionala de la branduri renumite precum Alcon, Bausch&Lomb, CooperVision, Johnson&Johnson, MaxVue. Pentru o livrare cat mai prompta, toate produsele din categoriile lentile de contact si accesorii sunt disponibile pe stoc in magazinul Lentiamo.ro.

Nota: reducerile promovate in acest articol sunt valabile la data publicarii si nu au un termen de valabilitate definit de comerciant.

Add Favorites last used 6 zile 04 ore 19 minute 23 secunde ago
Comentarii