Nu expira

Divisima.com te asteapta cu cea mai noua colectie de extensii Ombre din par natural. Profita de preturile promotionale pentru a avea o coafura in trend oricand doresti.

Ombre este una dintre cele mai indragite tehnici de colorare a parului. Cine alege acest look natural care intinereste si poate fi personalizat pentru fiecare fizionomie in parte, se poate bucura de un par senzational, bogat, in culori minunate. Desi specialistii hairstilisti spun ca tehnica Ombre este greu de realizat acasa, exista o modalitate simpla prin care poti avea o astfel de coafura perfecta, fara efort.
Alege extensiile Ombre din par natural la preturi speciale si iti poti schimba lookul cat de des doresti fara a merge la salon. Din aceasta oferta fac parte combinatii senzationale de culori, precum negru-roz, negru-violet, negru-blond, castaniu-blond deschis, saten blond platinat si multe altele. Folosindu-le, obtii la tine acasa un ombre hair perfect, in culori naturale sau indrazete, fara sa te vopsesti sau sa iti decolorezi parul. Tot de trebuie sa faci este alegi extensiile de par natural clip-on cu aplicare usoara.

Descopera in cea mai noua colectie Divisima, extensii Ombre din par natural la preturi speciale pentru un look de invidiat!

Add Favorites
Comentarii