Nu expira

Descopera pe Bravosport.ro cele mai interesante articole sportive si jocuri pentru copii, dar si oferta speciala cu 35% discount de pret la setul Crazy Toaster cu personaje.

Distractia in familie este garantata atunci cand aveti la dispozitie cele mai interesante jucarii. Crazy Toaster cu personaje este unul dintre cele mai apreciate jocuri de grup (pana la 4 jucatori), fiind perfect atat pentru petrecerea timpului in familie, cat si pentru a fi oferit drept cadou. Acest joc recomandat pentru copii de 3ani+ contine 1 prajitor de paine, 40 felii de paine prajita, 4 farfurii, 4 de bucatărie, regulile de joc si va deveni activitatea preferata a micilor bucatari care vor gati nebuneste.
Incurajeaza-i pe cei mici sa descopere activitatile pe echipe, a caror competitivitate ii va cuceri si, totodata, ofera-le sansa sa se distreze folosind accesoriile si personajele Crazy Toaster!

Profita de oferta Bravosport.ro – magazinul online care te asteapta cu o gama larga si diversificata de produse sportive la cel mai bun raport calitate pret – si comanda pentru cei mici jocul Crazy Toaster cu personaje. Acest prajitor de paine de jucarie este la oferta de pret si are 35% reducere plus livrare rapida, astfel incat cei mici sa se bucure cat mai curand de jocurile preferate.

Add Favorites
Comentarii