Nu expira

Bestkids.ro te asteapta online cu o varietate de jucarii pentru copii la oferta, dar si accesorii inedite care nu ar trebui sa lipseasca din camera celor mici. Gaseste Micul Romanas ieftin cu proiectie pe tavan sau pe perete pentru un somn linistit seara de seara.

Cand este greu sa ii convingi pe copii ca este momentul de culcare, Micul Romanas vine in ajutor. Aceasta jucarie se potriveste perfect in camera oricarui copil, fiind un accesoriu cu design placut care functioneaza ca o lumina de veghe speciala. Micul Romanas proiecteaza pe tavan sau pe perete stele in diverse culori, reda melodii linistitoare precum cele compuse de Mozart, Brahms, Enescu sau Porumbescu, dar si rugaciunea Ingerasul. Este una dintre jucariile cu ajutorul carora parintii isi pot convinge mai usor copiii ca este timpul de culcare. Datorita rugaciunii rostite de o voce calda de copil, a ritmurilor clasice romanesti, internationale, dar si a ptoiectiei de stele, cei mici reusesc sa adoarma mai usor si mai rapid.

Profita de oferta speciala Bestkids.ro si comanda Micul Romanas ieftin, la cel mai bun pret. Aceasta este o jucarie recomandata pentru copiii cu varsta de 3 ani+ pe care cei mici o adora si care isi va gasi cu siguranta lor in camera lor.

Add Favorites
Comentarii