Nu expira

In magazinul online BebeArt.ro, ai oferta pentru carti senzoriale recomandate dupa varsta de 2 ani pentru dezvoltarea inteligentei copiilor!

Joaca educativa este importanta pentru dezvoltarea oricarui copil. Ofera-i copilului un mod placut de a acumula cat mai multe cunostinte, folosind cartile senzoriale cu pret redus. Din acesta oferta fac parte Seturi de planse senzoriale educative realizate hand-made si Carti din fedru cu activitati pe care copiii vor fi incantati sa le atinga, sa le simta si sa invete lucruri noi (culori, forme geometrice, cifre, litere, animale, ceasul). Cartile senzoriale au piese detasabile si o serie de accesorii, precum magneti, scai velcro, fermoar, nasturi de lemn, siret, capse, fire de lana, clestisori de lemn, clame, pom-poms, ochi wiggly, cu ajutorul carora cei mici vor descoperi lumea din jurul lor. Datorita activitatilor interesante, copilul tau va fi incantat sa foloseasca oricand aceste jucarii educative, atunci cand ai nevoie sa il tii ocupat minute bune – fiind o jucarie potrivita pentru calatorii, de exemplu.

Alege din colectia de carti senzoriale realizate manual setul potrivit pentru copilul tau! Ai oferta speciala pentru planse senzoriale educative si carti cu activitati din fedru.

Add Favorites
Comentarii