Nu expira

Oferta speciala Ulei motor BMW Twin Power Turbo + manopera schimb ulei si filtre

Pe Autohut.ro beneficiezi de o super oferta pentru schimbul de ulei si filtre al masinilor marca BMW! Alege uleiul de motor BMW Twin Power Turbo si adauga manopera schimb filtre si ulei cu 25% mai ieftin plus aditiv ulei Liqui Moly cu MOS2 125ml cu 15% mai ieftin.

Intretinerea masinii este importanta si trebuie sa fie facuta dupa recomandarilor producatorului sau in functie de kilometri parcursi. Schimbarea uleiului este necesara chiar daca folosesti masina zilnic sau numai pentru calatorii ocazionale. Opteaza pentru produse care sa asigure o mentenanta eficienta si sa garanteze folosirea in siguranta a masinii, precum uleiul sintetic de motor BMW Twin Power Turbo recomandat pentru motoarele de ultima generatie BMW, care poate fi folosit atat pentru motoarele diesel, cat si cele pe benzina.

Ai grija de masina folosind cele mai performante produse Shell/BMW! Beneficiaza de schimburi de ulei la preturi avantajoase comandand de pe Autohut.ro uleiul de motor BMW Twin Power Turbo Longlife plus manopera schimb ulei si filtre la oferta speciala cu 25% reducere pentru manopera schimb filtre si ulei, dar si 15% reducere la aditiv ulei. Toate produsele din oferta beneficiaza de garantie direct de la producator, iar transportul se realizeaza prin curier in 24 de ore direct din stoc.

NOTA: Oferta promovata in acest articol are valabilitate la data publicarii fara a avea un termen de valabilitate mentionat de comerciant.

Add Favorites
Comentarii